Stichting Ontmoeting

 • Begeleiding individueel Wmo Module gedrag
 • Begeleiding individueel Wmo
 • Begeleiding tijdens onderwijs 18+
 • HH3 Huishoudelijke begeleiding gericht op ontregelde huishouding
 • Begeleiding groep Wmo Module ondersteuning bij ADL
 • HH1 schoonmaakondersteuning
 • HH2 huishoudelijke ondersteuning
 • Opslag vervoer rolstoel bij begeleiding groep (heen- & terugreis)
 • Begeleiding tijdens werk
 • Kortdurend verblijf Wmo 2015
 • Begeleiding individueel Wmo Module ondersteuning bij ADL
 • Opslag vervoer bij begeleiding groep (heen- & terugreis)
 • Begeleiding groep Wmo Module gedrag
 • Begeleiding groep Wmo

Beschrijving

Stichting Ontmoeting

Stichting Ontmoeting ondersteunt mensen die vastgelopen zijn om hun leven weer op orde te krijgen. We leren hen om weer op eigen benen te staan, relaties aan te gaan en te onderhouden en de juiste keuzes te maken. Zo krijgen ze nieuw perspectief in hun leven.

Dankzij onze vrijwilligers en medewerkers kunnen we deze missie uitvoeren. Ze zetten zich met hart en ziel in voor hun medemens. Dit doen zij door een luisterend oor of praktische begeleiding te bieden, of door ondersteunende taken te verrichten.

 

Individuele begeleiding

Stichting Ontmoeting heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen met diverse complexe problematiek zoals verslaving, LVB, psychiatrie, etc.  Onze hulpverleners zijn coachend aanwezig en formuleren samen met de hulpvrager antwoorden op de hulpvragen.

Een vast onderdeel van ons hulpaanbod is een Ontmoetingnetwerk. De hulpverlener, vrijwilliger en hulpvrager werken zo samen aan nieuwe creatieve oplossingen.

Zo gewoon mogelijk meedoen is ons uitgangspunt. Begeleiding is daarom activerend en stimulerend om iets te gaan doen buiten de deur. Het is immers bewezen dat als mensen zinvol bezig zijn, zij minder beroep hoeven te doen op hulpverleners.

De medewerkers van Ontmoeting zijn hulpverleners die werken vanuit de SRH methodiek. (Systematische Rehabilitatiegericht Handelen https://www.movisie.nl/esi/systematisch-rehabilitatiegericht-handelen?gclid=EAIaIQobChMI-p2W44Sk1QIVQj8bCh1lwgVxEAAYASAAEgIdL_D_BwE )

 

Mocht u vragen hebben of kunnen we meedenken bij het zoeken van een passend hulpaanbod, neem gerust contact met ons op.

 

 

Sociaal netwerk van Ontmoeting

 

Groeien de problemen u boven het hoofd en heeft u niemand om mee te praten? Denk dan eens aan een Ontmoeting-netwerk!

 

Ontmoeting biedt voor mensen die meerdere problemen tegelijk hebben (schulden, psychische problemen, verslavingsproblemen, justitieproblemen, etc.) een mogelijkheid om regelmatig bezoek te krijgen. Op basis van uw wensen en hobby’s zoekt Ontmoeting ‘op maat’ naar één of meer vrijwilligers die met regelmaat bij u langskomen. Dit gaat volgens een opgesteld rooster, zodat u en de vrijwilligers weten waar u aan toe bent.

 

Jarenlange ervaring heeft geleerd dat veel problemen heel goed kunnen worden opgelost met hulp van mensen die hun eigen levenservaring inbrengen. Bij voorkeur zoekt Ontmoeting meer dan één vrijwilliger voor zo’n sociaal netwerk en vragen we om voor langere tijd met u op te trekken. Grote kans dat u zo nieuwe kennissen krijgt die van grote waarde kunnen zijn.

 

Als u hierin geïnteresseerd bent, kunt u zich melden bij Arina van Bokkem (tel. 06 – 394 55 903). Zij is degene die de vrijwilligers voor u zoekt.

 

Op de website www.ontmoeting.org staat onder hulpverlening het één en ander beschreven over Ontmoetingnetwerken. Schroom niet om contact op te nemen en een concrete vraag voor te leggen. Onze collega’s en vrijwilligers zijn er voor u!

 

Doelgroepen

 • Psychiatrische aandoening
 • Psychogeriatrische aandoening
Organisatie: Stichting Ontmoeting
Adres: Stationsplein 8
Postcode: 3844 KR
Plaats: HarderwijkAfdeling:Uitvoering
Contactpersoon:Heidi van Keulen
Telefoonnummer:0634362204
E-mail:hvkeulen@ontmoeting.orgAfdeling:Beleid
Contactpersoon:Teuna van de Bruinhorst
Telefoonnummer:030-6354090
E-mail:zorgcontractering@ontmoeting.orgAfdeling:Financiële administratie
Contactpersoon:Tea Vervoorn
Telefoonnummer:0306354084
E-mail:tvervoorn@ontmoeting.orgAfdeling:Clienten
Contactpersoon:Nathalie van Klooster | Arina van Bokkem
Telefoonnummer:0341 456 356
E-mail:trajectcoachhw@ontmoeting.org